2022-2023 EGİTİM-ÖGRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR İÇİN KESİN KAYIT TARİHLERİ VE KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELERDE GÜNCELLEME YAPILMIŞTIR

2022-2023 EGİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR İÇİN KESİN KAYIT VE YEDEK KAYIT TARİHLERİ GÜNCELLENMİŞTİR.

Değerli Lisansüstü Öğrenci Adaylarımız,

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü programlarına kesin kayıt hakkı kazanan adaylar için kesin ve yedek kayıt tarihleri daha önce duyurulmuştu.  Ancak kesin ve yedek kayıt tarihlerinde sehven yapılan duyurudan dolayı öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için tarihler, aşağıdaki şekilde güncellenmiştir.

18-26 Ocak 2023  -  Kesin kayıt hakkı kazananların kesin kayıt tarihleri

27 Ocak 2023       -  Boş kontenjanların ve yedek listelerin ilanı

30-31 Ocak 2023  - Boş kontenjanlara yedek listeden müracaatların alınması

1 Şubat 2023         - Yedek listeden kesin kayıt hakkı kazananların ilanı