LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ YEDEKTEN ASILA BAŞVURABİLECEKLERİN VE BOŞ KONTENJANLARIN İLANI

TEZLİ YÜKSEK LİSANS

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS

DİLEKÇE

NOT : Dilekçe ile birlikte istenilen evrakların eksiksiz bir şekilde getirilmesi zorunludur.

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA DİLEKÇE VERECEK ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

1)      Dilekçe (Duyuruda eklenmiş olan dilekçe doldurulup imzalanıp teslim edilecektir)

2)      Kesin kayıt formu (Enstitü web sayfasında matbu formlar kısmından temin edilecektir.)

3)      Online başvuru çıktısı

4)      Onaylı Lisans Not Durum (Transkript) Belgesi, (e-devletten alınan transkript belgesi kabul edilecektir.)

5)      ALES Sonuç Belgesi,
6)      Yabancı dil puanını ibraz edelerin Yabancı dil belgesi
7)      Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (T.C. Numaralı),

8)      Son 6 ay içerisinde çekilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf,

9)      Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı örneği (e-devletten alınan mezuniyet belgesi kabul edilecektir.)

10)   Erkek adayların askerlik şubesinden veya e-devlet’ ten alacakları “bir lisansüstü eğitimine kaydolmasında askerlikçe bir sakınca” olmadığına dair belgenin aslı (askerlik durum belgesi).

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA DİLEKÇE VERECEK ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

3)      Online başvuru çıktısı

5)      Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (T.C. Numaralı),

6)      Son 6 ay içerisinde çekilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf,

7)      Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı örneği (e-devletten alınan mezuniyet belgesi kabul edilecektir.)

8)      Erkek adayların askerlik şubesinden veya e-devlet’ ten alacakları “bir lisansüstü eğitimine kaydolmasında askerlikçe bir sakınca” olmadığına dair belgenin aslı (askerlik durum belgesi).

NOT: Kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler harç ücretlerini yatırdıklarını gösteren dekontu şahsen enstitüye veya enstitü@kilis.edu.tr  adresine  mail olarak göndermeleri halinde kesin kayıt işlemleri
yapılacaktır.