2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ 7417 SAYILI KANUN KAPSAMINDA AFTAN KESİN KAYIT YAPTIRAMAYAN ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU !

7417 sayılı Kanun  kapsamında Aftan  başvuru yapıp dilekçe vererek intibakları yapılan adayların belirlenen tarihlerde  kesin kayıt yaptırmayanlar için Üniversitemiz Senatosu  22-28 Şubat 2023 tarihleri arasında yeniden kayıt hakkı vermiştir. İlgili tarihler arasında aşağıda belirlenen evraklar ile Lisansüstü Eğitim Enstitüsüne başvuru yapan adayların kesin kayıt işlemleri yapılacaktır.

Kesin Kayıt Yaptırabilecek Adayların Listesi için Tıklayınız.

Kesin Kayıt İçin İstenen Evraklar

Açık Rıza Beyan Formu için Tıklayınız.

Kesin Kayıt Formu için Tıklayınız.

7417 SAYILI KANUNLA ÖĞRENCİ AFFINDAN YARARLANAN ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU

1)      05/07/2022 tarih ve 31887 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7417 sayılı kanunla düzenlenen Öğrenci Affından yararlanmak üzere başvuran ve ekteki listede bilgileri verilen öğrencilerin kesin kayıtları 22-28 Şubat  2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

2)      Af Kanunu kapsamında kayıt hakkı kazanan öğrenciler söz konusu tarihlerde kayıt yaptırmamaları halinde kayıt hakkından vazgeçmiş sayılacaklardır.

3)      Mevzuat hükümlerince herhangi bir lisansüstü bir programa kayıtlı olan öğrenciler (tezsiz yüksek lisans hariç), kayıtlı oldukları programdan kayıtlarını sildirmeleri halinde enstitümüze bağlı lisansüstü programa kayıt yaptırabileceklerdir.

4)      Bu duyuru “TEBLİĞ” niteliğinde olup ayrıca ilgili öğrencilere yazılı tebliğ yapılmayacaktır.